Marathonmarschen – en vaken mardröm

Under 2014 spelade Robert Agius med sitt team in en dokumentärfilm om  tävlingen vi alla vurmar för – fotrally. I lördags hade den galapremiär och självklart var vi några från landslaget på plats plus ett par promenerare till, även några som debuterar i år.

Tanken var att vi skulle gå till premiären, oavsett var i världen den skulle bli av (högrisk projekt eftersom många filmer har premiär i Cannes), men nu blev det i Uppsala. Familjeplaneringen satte käppar i hjulet för promenaden trots det ganska blygsamma avståndet från Stockholm.

image

Utanför premiären av "Marathonmarschen, en vaken mardröm"

I filmen får vi följa fyra deltagare som alla ger sin syn på fotrally under och innan loppet.

Jag vill ju inte förstöra filmen genom att avslöja för mycket, men precis som i verklighetens rally bryter alla utom en.
Från den 26/6 kan den ses på SVT play och den 30/6 kl 20 (alltså en timme innan årets rally börjar) sänds den på SVT. För oss som gillar fotrally kommer det bli rena julafton att få se den.

Och en sak till: se klart eftertexterna☺

image

Jag och Robert Agius

Annons

Om Forssis

Född 1971, bor i Huddinge och började med löpning på gamla dagar. Ganska snart insåg jag att det jag ville var att veta hur långt kan jag springa, hur länge kan jag hålla på. Efter Fotrally 2013 förstod jag att jag har någon slags talang för uthållighetsidrott och började springa ultralopp. Så började det, och jag vet fortfarande inte hur länge jag kan hålla på.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s